A SALAMANCA

Suspès un metge per masturbar-se davant una pacient

La dona va gravar en vídeo l'escena durant la consulta en un centre de salut

zentauroepp40499923 la consejer a de sanidad de castilla y le n ha suspendido de171011125635

zentauroepp40499923 la consejer a de sanidad de castilla y le n ha suspendido de171011125635

1
Es llegeix en minuts

La Conselleria de Sanitat de Castella i Lleó ha suspès de feina i sou un metge del Centre de Salut de Guijuelo (Salamanca) per masturbar-se davant d'una pacient mentre l'atenia a la consulta a la qual havia anat per un fort mal d'esquena.

Ha sigut la dona la que ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i ha aportat un vídeo que ella mateixa va gravar amb el telèfon mòbil i que ha difós a les xarxes socials.

Els fets, segons la denúncia, van passar aquest dimarts a les set del matí quan la dona va anar al centre de Salut de Guijuelo per un fort mal d'esquena. A l'aixecar-li la samarreta, el metge li va tocar l'esquena amb les seves parts íntimes, fet que la dona li va recriminar sense obtenir resposta per part del metge, segons la denúncia.

Més tard, mentre la infermera preparava unes injeccions, l'home es va masturbar assegut sota la taula, segons es pot veure al vídeo. 

Investigació

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els fets, mentre que la Junta ha apartat el metge perquè no pugui seguir atenent pacients a l'espera que culmini la investigació, segons ha indicat la Conselleria de Sanitat. A més, el Govern autonòmic ha comunicat els fets a la Fiscalia de Salamanca i al Col·legi de Metges, a més de posar-se en contacte, a través de la gerent de Salut, amb l'afectada.

Notícies relacionades

La dona, que regenta amb el seu marit un establiment de venda i degustació de productes carnis al municipi, ha preferit no fer declaracions i, consultada per Efe, s'ha limitat a ratificar la denúncia que ella mateixa ha fet a través de les xarxes socials.

A les xarxes explica que va decidir gravar el metge per denunciar aquesta situació i que no pugui tornar a exercir la professió. "No et mereixes aquest uniforme", diu en la seva denúncia.