OPERAT PER L'EXÈRCIT

Arriba a Madrid l'avió amb els espanyols evacuats de Saint Martin per l'huracà 'Irma'

L'aeronau va abandonar l'illa rumb a Espanya amb una trentena de persones a bord

Arriba a Madrid l'avió amb els espanyols evacuats de Saint Martin per l'huracà 'Irma'

Emilio Naranjo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / EP / Madrid

L'avió de l'Exèrcit de l'Aire contractat pel Ministeri d'Exteriors per evacuar els espanyols afectats pel pas de l'huracà 'Irma' a Saint Martin ha arribat a Madrid aquest dijous cap a les 9.00 hores.

L'Airbus A-310 va sortir dimarts al migdia de la base aèria de Torrejón de Ardoz (Madrid), rumb a la República Dominicana, i aquest dimecres ha arribat a l'illa de Saint Martin.

L'aeronau ha abandonat l'illa rumb a Espanya, amb una escala programada a la República Dominicana, amb una trentena d'espanyols a bord, a més d'un grup de nacionals comunitaris, segons ha explicat el titular d'Exteriors, Alfonso Dastis, en declaracions al Canal 24 Horas de RTVE.

Notícies relacionades

El ministre ha agraït l'actitud exemplar d'altres ciutadans espanyols que han decidit voluntàriament quedar-se a Saint Martin per col·laborar en les feines de reconstrucció de l'illa després del pas de l'huracà 'Irma'.

Un equip reduït de la Unitat Mèdica d'Aeroevacuació (Umaer) ha viatjat en l'avió per poder disposar d'assistència mèdica en cas de ser necessària.