El propietari del locutori de Ripoll diu que és "una víctima més"

La dona del Karib, posat en llibertat per l'Audiència Nacional, agraeix el tracte dels Mossos i l'Audiència Nacional

zentauroepp39797726 ripoll salh el kalib saliendo de su domicilio 25 08 2017 f170825120028

zentauroepp39797726 ripoll   salh el kalib saliendo de su domicilio 25 08 2017 f170825120028
Declaracions de la dona de Salah El Karib

/

1
Es llegeix en minuts

El propietari del locutori de Ripoll detingut fins dijous pels atemptats a Barcelona i Cambrils, Salh el Karib, ha sortit aquest divendres a les 11 del seu pis amb el seu fill i la seva dona, que l'ha definit com "una víctima més". Ell s'ha limitat a dir que està "malament".

El Karib ha arribat a Ripoll de matinada des de Madrid després de quedar dijous en llibertat provisional perquè "no té res a veure" amb els atemptats, segons ha destacat la seva dona en declaracions als mitjans al sortir de casa seva.

Ell ha sortit per la porta amb el seu fill a coll, i sense la barba amb què se'l va veure declarar a l'Audiència Nacional, s'ha limitat a dir que està "malament" i ha pujat a un cotxe.

La dona s'ha quedat a la porta atenent els mitjans, i ha explicat que el seu marit està "tranquil, perquè el jutjat li ha dit que no tenen res contra ell".

Bon tracte dels Mossos i l'Audiència

"És una de les víctimes i a ell no li agrada el que va passar", ha assegurat la dona, que també ha afegit que el seu marit està molt content pel bon tracte que ha rebut dels Mossos d'Esquadra i de l'Audiència Nacional.

"Ell diu molt 'ho sento' pel que va passar a Barcelona, fets amb els quals ell no té res a veure. Ell diu molt 'ho sento' pel que va passar a Barcelona perquè nosaltres estem en contra del terrorisme", ha afegit.

Notícies relacionades

Tant ella com el seu marit i la resta de la família s'han posat a disposició de la justícia i no pensen abandonar el seu domicili de Ripoll perquè no han fet "res de dolent".

Preguntada per si coneixien els terroristes, ha dit que "de vista i prou", i ha assegurat que no han comès cap delicte ni han participat en res relacionat amb els atemptats.