Detingut al Marroc un butaner veí de Younes a Ripoll

És el tercer arrestat al país per la seva presumpta vinculació amb els atemptats

zentauroepp39764746 subirats 21 08 2017 younes abouyaaqoub  el terrorista que re170822080555

zentauroepp39764746 subirats 21 08 2017 younes abouyaaqoub el terrorista que re170822080555 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats marroquins han detingut en aquest país Hicham Ennadih, un home que va ser butaner i que va residir al domicili de Ripoll (Girona) on podria haver viscut o almenys tenir estada temporal Youness Abouyaaqoub, abatut ahir pels Mossos d'Esquadra i autor de l'atemptat de Barcelona. 

Notícies relacionades

L'home ha sigut arrestat a Casablanca després d'haver estat identificat durant el registre d'una vivenda del carrer Raval de Ripoll. Ennadih, que té un germà que també treballava de butaner, vivia al mateix edifici on es va portar a terme el registre referit i va ser veí d'Abouyaaqoub.

Amb la seva detenció, que s'ha produït aquest dimarts, són tres les persones arrestades al Marroc arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona). Un altre dels detinguts, en una intervenció de divendres passat, va ser arrestat a Nador acusat de fer apologia dels atemptats de Catalunya a les xarxes socials. L'endemà, el dissabte dia 19, va ser detingut a Oujda un altre home que, segons les primeres indagacions, tenia contactes amb Moussa Oukabir, un dels membres de la cèl·lula autora dels atemptats i que va morir abatut pels Mossos d'Esquadra a Cambrils.