ALERTA A CATALUNYA

La policia investiga si un dels gihadistes va matar l'amo del cotxe de Sant Just

La víctima residia a Vilafranca del Penedès i va ser cooperant en diversos països

Una agent ferida a la Diagonal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ángeles Vázquez / Guillem Sánchez/ J. G. Albalat / Madrid / Barcelona

Els Mossos d'Esquadra estan investigant si un dels gihadistes vinculats a l'atemptat de la Rambla és la persona que va apunyalar el propietari del Ford Focus trobat mort a l'interior del seu vehicle a la carretera de Sant Just Desvern després de saltar-se un control policial a la Diagonal de Barcelona, segons fonts pròximes a les indagacions consultades per EL PERIÓDICO.

El terrorista hauria robat el vehicle a punta de ganivet amb el propietari a dins. Per tant, la mort es va produir per l'agressió del terrorista i no pels trets dels agents que estaven al control i que participaven en l'operatiu desplegat per caçar el suposat autor de l'atropellament massiu.

El  mort era el propietari del vehicle i, segons sembla, no va participar en l'atemptat. Seria, per tant, una víctima més del succés. La policia sospesa la hipòtesi que la persona morta no conduïa el vehicle i que el conductor podria ser l'autor de la massacre fugit. Està provat que al cotxe hi havia dues persones.

L'home mort va estar dins del cotxe durant un temps, i els Mossos no van treure el cadàver fins que van comprovar que al vehicle no havia explosius. Es desconeix la identitat del conductor.

Notícies relacionades

"El propietari del vehicle és el mort i hi hauria una persona més que podria estar vinculada amb el cotxe i que podria ser la que va atemptar" a la Rambla, ha assegurat el conseller d'Interior, Joaquim Forn, a RAC-1, encara que ha deixat oberta la possibilitat que el succés estigui desvinculat de l'atemptat de la Rambla.

Segueix en directe tota la informació dels atemptats.