Dilluns, a les sis del matí

Uns 200 immigrants travessen corrent la frontera amb Ceuta

Un agent es trenca una cama al fer la traveta als subsaharians per evitar que entressin

Fa una setmana, un total de 73 van aconseguir accedir al perímetre fronterer

ceuta

ceuta
Nova entrada massiva dimmigrants a Ceuta

/

1
Es llegeix en minuts

Uns 200 immigrants subsaharians van aconseguir travessar ahir el pas fronterer d'El Tarajal, a la ciutat autònoma de Ceuta, corrent, sense que els agents dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat poguessin fer res per evitar-ho. Segons el recompte de la delegació del Govern a Ceuta, d'aquest dilluns a última hora, la xifra d'immigrants que han passat la frontera és de 187.

Contenció amb travetes

La Creu Roja ha informat a través de les xarxes socials que quatre migrants han sigut traslladats a l'Hospital Universitari de Ceuta, un per una contusió forta i la resta per talls. A més, un agent de Policia també ha sigut atès per una fractura de tíbia i peroné, ja que intentava contenir els immigrants que corrien fent-los la traveta (com es veu al vídeo sota aquestes línies). 

Notícies relacionades

Segons han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, l'allau va tenir lloc poc després de les sis del matí, sorprenent tant les autoritats marroquines com les espanyoles, que estaven desplegades pel perímetre fronterer pels avisos rebuts d'una possible allau d'immigrants, però aquesta vegada l'entrada va ser pel mateix pas fronterer.

Fa només una setmana, després de no haver-hi hagut cap salt de la tanca de Ceuta des del febrer, van aconseguir accedir pel perímetre fronterer un total de 73 immigrants, després que les autoritats marroquines i espanyoles aconseguissin contenir-ne un grup molt nombrós, d'almenys 300 immigrants. I aquest dilluns es va canviar de mètode i es va accedir a territori espanyol pel mateix pas fronterer i corrent.