A Alacant

Identificada la dona que ningú reclamava després de caure d'un castell

Es tracta d'una dona sueca que està ingressada en un psiquiàtric

castilloalicantewikimedia

castilloalicantewikimedia

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha identificat la dona que divendres passat va caure des del castell de Santa Bàrbara d'Alacant des d'un desnivell d'entre sis i vuit metres i que no portava documentació en el moment dels fets.

Es tracta d'una dona de nacionalitat sueca de 41 anys que estava ingressada a la unitat de Psiquiatria de l'hospital de Sant Joan, sembla que amb brots psicòtics, segons han informat fonts de la Policia Nacional a Europa Press.

La dona havia sortit de l'hospital el mateix dia que va tenir lloc l'incident i, per circumstàncies que encara s'investiguen, va caure des del mur on sembla que estava asseguda, segons les mateixes fonts.

Notícies relacionades

Segons es va informar diumenge passat, la dona no havia sigut reclamada durant tot el cap de setmana, després de la caiguda, que va tenir lloc divendres passat cap a les 20.00 hores. Va ser en aquell moment quan els policies van rebre l'avís, encara que no van aconseguir trobar testimonis presencials que poguessin aclarir la caiguda, que s'apuntava com un accident fortuït.

Els agents van rescatar la dona i la van traslladar juntament amb els serveis sanitaris a la unitat de cures intensives (UCI) de l'Hospital General d'Alacant. La pacient va aportar "dades confuses" sobre la seva identitat en un moment en què van poder parlar amb ella abans que fos sedada.