SENSE PAPERS NI MEMÒRIA

Cau del castell d'Alacant i ningú la reclama en dos dies

La dona, ara sedada, no recorda res de l'accident

castilloalicantewikimedia

castilloalicantewikimedia

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional d'Alacant investiga la caiguda d'una dona d'uns 30 anys des del castell de Santa Bàrbara, a una altura d'uns vuit metres. La noia no portava documentació en el moment de l'accident, no ha sigut reclamada en dos dies i està hospitalitzada en estat inconscient, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

La caiguda va ser divendres passat cap a les 20 hores, quan els policies van rebre l'avís de la caiguda, encara que de moment no han pogut trobar testimonis presencials que puguin aclarir el que va passar.

Els agents van rescatar la dona, d'entre 30 i 35 anys, i la van traslladar amb els serveis sanitaris a la unitat de cures intensives (UCI) de l'Hospital General d'Alacant, on diumenge encara estava hospitalitzada.

La noia es troba en estat inconscient i "no recorda res" de la caiguda, segons fonts de la investigació, que precisen que va aportar als agents "dades confuses" sobre la seva identitat en un moment en què van poder parlar amb ella abans que fos sedada.

Només portava el mòbil

Notícies relacionades

Quan va tenir lloc la caiguda, des d'un desnivell d'entre sis i vuit metres, la dona no portava documentació i només tenia el telèfon mòbil. Els policies intenten rastrejar el dispositiu per identificar-la, encara que dos dies després "ningú s'ha presentat ni ha preguntat per ella" a la comissaria de la Policia d'Alacant.

La investigació es manté oberta a l'espera de determinar si va ser una caiguda accidental o intencionada, encara que "tot indica que va ser un accident fortuït", segons les mateixes fonts.