BAIXADA DE TEMPERATURES

Segueix el mal temps: Pluges fortes al litoral de Catalunya

Alerta groga per vent a Tarragona

fcosculluela38674317 barcelona   barcelones     30 05 2017    sociedad   suplemen170723193637

fcosculluela38674317 barcelona barcelones 30 05 2017 sociedad suplemen170723193637 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts

Continua el mal temps a Catalunya. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) anuncia per a aquest dimarts xàfecs localment forts a Catalunya, amb alerta groga per vent a Tarragona i Castelló, i per fenòmens costaners a Girona, Tarragona i Menorca. A més, els termòmetres baixaran aquest dimarts, 25 de juliol, a l'àrea mediterrània, tot i que al litoral, a primera hora d'aquest dimarts, es mantenien com ahir.

Des del Meteocat també hi ha avís per pluges. S'esperen a la tarda.

Així mateix, les temperatures baixaran a la vall de l'Ebre i a l'est dels dos altiplans, i baixaran només a la nit a la meitat nord i al centre de la Península. Contràriament, estaran en ascens a les Canàries, i sense canvis a la resta del país.

Pel que fa a les precipitacions, el cel també estarà ennuvolat a les Balears, amb xàfecs ocasionalment acompanyats de tempesta i al Cantàbric oriental i nord-oest de Navarra, amb lleugera probabilitat de pluges febles o plugims que remetran durant la segona meitat del dia.

Notícies relacionades

A la resta del país hi haurà un predomini de cel clar, tot i que amb alguns intervals de núvols a les serres del sud-est peninsular que podrien donar lloc a algun xàfec puntual.

El vent bufarà de component nord a la meitat nord i centre peninsular, a les Balears i les Canàries, amb intervals de fort a les Canàries, nord-est de Girona, Pirineu i, al principi, a la desembocadura de l'Ebre.

Temes:

Pluges Temporals