A TWITTER

Una pediatra arrasa a les xarxes amb les seves respostes als antivacunes

"¿Saps què és la tos ferina?", li va preguntar a la mare d'un nadó de 20 dies a qui no volia vacunar

zentauroepp39430620 lucia galan170724120136

zentauroepp39430620 lucia galan170724120136

2
Es llegeix en minuts

La pediatra i bloguera Lucía Galán Bertrand, coneguda popularment com a ‘Lucía, mi pediatra’s'ha tornat viral a les xarxes socials amb les seves respostes als 'antivacunes'.

L'auge va començar a l'abril, després que la pediatra pengés a Facebook un gràfic en què es comparava la mortalitat infantil abans i després de les vacunes i una usuària d'aquesta xarxa social va contestar indignada a la doctora amb aquest missatge. "Les vacunes no salven vides, a les vacunes els posen metalls pesants perquè els nens es posin malalts a poc a poc".

La resposta de Galán no es va fer esperar. Una resposta contundent que poc després es va fer viral a les xarxes. "Espero que no hagis de lamentar mai les seqüeles devastadores en algun dels teus fills per allunyar-te de les recomanacions oficials nacionals i internacionals. Només espero això. I si així passés nosaltres, els professionals que tu anomenes radicals, estarem acompanyant-te en el teu dolor", va sentenciar Galán.

Fa uns dies ha tornat a fer-se viral amb la seva estratègia per convèncer una dona que li va argumentar que no vacunaria el seu nadó de 20 dies després d'haver "llegit molt": "M'he informat", assegura la pediatra que li va dir la mare en qüestió.

Notícies relacionades

Davant aquest plantejament, la doctora va respondre a la dona amb una senzilla pregunta que va desmuntar el bàsic argument de la mare: "¿Saps què és la tos ferina?".

La dona li va respondre: "¿la tos ferina? No". Davant aquesta situació, la metge ha assegurat que va anar desmuntant un per un els "pobres" arguments de la mare.