ACCIDENT A LA CARRETERA

El ciclista Ángel Vicioso, atropellat per un cotxe a València

També ha resultat ferit el triatleta Jesús Gomar García que s'entrenava amb ell

jjubierre15919942 spanish angel vicioso  androni giocattoli  crosses the finis170716133343

jjubierre15919942 spanish angel vicioso androni giocattoli crosses the finis170716133343 / LUK BENIES

1
Es llegeix en minuts

El ciclista aragonès Ángel Vicioso i el triatleta Jesús Gomar García que s'entrenava amb ell han sigut atropellats aquest matí per un cotxe al terme municipal de Xeraco, al sud de la província de València.

Segons ha informat Ángel Vicioso, de 40 anys, l'incident s'ha produït poc abans del migdia en una rotonda d'una carretera secundària d'aquesta població de la comarca de la Safor.

"Un senyor ens ha atropellat en una rotonda. @GomarTri ha sigut el més perjudicat. Quan es té una edat ens haurien de retirar el carnet", ha indicat Vicioso al seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

A la fotografia que ha publicat a Twitter, el ciclista està dret i aparentment sense grans danys, mentre que el triatleta Jesús Gomar García (@GomarTri) està estirat a terra atès per la Policia Local de Xeraco i agents de la Guàrdia Civil de Trànsit.

CARRETERA PERILLOSA

L'accident s'ha produït en una carretera pròxima a la N-332 on, entre maig i juliol, s'han registrat diversos accidents en què han mort cinc persones, quatre als voltants de la població d'Oliva, a uns 25 quilòmetres d'on s'ha produït l'incident d'avui. Ángel Vicioso ha format part entre altres equips professionals del Kelme, l'ONCE, el Liberty Seguros, l'Astana i el Katuixa.