PUBLICITAT MASCLISTA

La campanya sexista 'Cómeme toer higo' torna a les platges de Màlaga en una avioneta publicitària

L'ajuntament ja va retirar fa dues setmanes cartells amb el mateix eslògan per "sexistes, denigrants i masclistes"

anuncio-higo

anuncio-higo

1
Es llegeix en minuts

La campanya sota el lema 'Cómeme toer higo (sic)', que 'va ser retirada fa 15 dies per l'Ajuntament de Vélez-Málaga per "sexista, denigrant i masclista" 'va ser retiradasexistadenigrantmasclista, ha reaparegut aquest diumenge a les platges de la localitat en una lona arrossegada per una avioneta publicitària. En aquesta ocasió, s'ha mostrat la imatge del cos nu d'una dona tapada en gran part per una franja vermella on hi diu la paraula "censurat", informa EFE.

A la pàgina web de la campanya s'havia advertit de l'acció publicitària amb el missatge "gent d'Alacant, Cadis i Màlaga, ens veiem a la platja", que va aparèixer després d'acabar un compte enrere a les 16.00 h

Notícies relacionades

Els cartells que es van retirar fa dues setmanes també exhibien l'eslògan 'Cómeme toer higo (sic)' i mostraven la imatge d'una dona despullada, d'esquena i amb els genitals a la vista. Estaven instal·lats en una tanca situada a l'entrada de l'aparcament públic subterrani de la localitat de Torre del Mar (Màlaga), la gestió de la qual pertany a una empresa privada, i en una altra ubicada a la superfície de l'equipament.

El tinent d'alcalde de la localitat, Jesús Pérez, va assegurar llavors que no permetria que el nucli costaner acollís una campanya d'aquesta índole perquè era "denigrant per a la dona". La policia local va procedir a investigar l'origen de la publicitat i, segons les primeres informacions, seria una empresa internacional la que hauria contractat la campanya.