Detingut un jove a Marbella per gravar amb el seu mòbil nens despullats a la platja

Els agents troben al seu domicili milers d'arxius de contingut pedòfil, així com fotos i vídeos de menors

La Policia Nacional deté a Marbella un noi per filmar amb el seu telèfon mòbil menors que jugaven despullats a la platja / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 19 anys ha sigut detingut per agents de la Policia Nacional al ser descobert mentre gravava en vídeo uns menors que jugaven despullats en una platja de la localitat malaguenya de Marbella.

A més, al seu domicili s'ha intervingut un ordinador portàtil amb milers d'arxius de contingut pedòfil, així com fotos i vídeos de menors despullats suposadament fetes pel detingut en platges públiques i en gimnasos de la localitat malaguenya. Se'l considera autor de delictes de corrupció de menors i de descobriment i revelació de secrets.

El detingut va ser sorprès pel pare d'un dels menors, a qui va cridar l'atenció la seva actitud quan estava assegut a la sorra a pocs metres d'ells. En un moment donat va observar com treia el seu telèfon mòbil de darrere d'un llibre i el dirigia cap al lloc on jugaven el seu fill i un altre nen amic de la família, tots dos despullats, en una platja de Marbella.

Quan va ser recriminat va intentar esborrar sense èxit el contingut del telèfon, i va ser retingut pel pare del nen, que va contactar amb el 091. Una patrulla de la Policia Nacional es va desplaçar a la platja de Cabopino.

Notícies relacionades

Una vegada allà els agents van identificar el sospitós, van comprovar la veracitat dels fets després de fer les indagacions corresponents i van procedir a detenir-lo i a intervenir-li el telèfon mòbil.

En el registre fet al domicili de l'arrestat, els agents van intervenir un ordinador portàtil i un dispositiu de memòria USB amb nombrosos arxius que contenien pornografia infantil. Després de l'anàlisi del material informàtic, els investigadors van localitzar al disc dur diverses carpetes ocultes que contenien milers d'arxius de contingut pedòfil. També van trobar fotos i vídeos de menors despullats, suposadament fetes per l'investigat en platges públiques i a l'interior d'un gimnàs de Marbella.