La Reina presideix la reunió de la FAD que tracta de la visió dels joves sobre el seu futur

Set de cada 10 creuen que és molt probable que hagin de "treballar en el que sigui"

jgblanco39162807 gra070 madrid 04 07 2017 la reina letizia acompa ada por170704114434 / Javier Lizon

jgblanco39162807 gra070  madrid  04 07 2017   la reina letizia acompa ada por170704114434
La Reina Letizia ha presidit avui la reunió del Patronat de la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció.

/

1
Es llegeix en minuts

La reina Letizia ha presidit aquest dimarts una reunió del patronat de la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD), en què Indra i Mutua Madrileña s'han incorporat com a patrons i durant la qual s'ha analitzat una enquesta entre els joves sobre la seva percepció del futur d'Espanya.

Set de cada 10 joves espanyols creuen que és molt probable que hagin de "treballar en el que sigui" i el 61% pensa que seguiran depenent econòmicament de la seva família, mentre que gairebé cinc de cada 10 consideren que les seves oportunitats laborals seran pitjors que les dels seus pares, segons aquesta enquesta, el Baròmetre 2017 del ProyectoScopio de la FAD, que va ser presentat el 29 de juny.

L'objectiu d'aquest baròmetre, una iniciativa del Centre Reina Sofia de la FAD sobre Adolescència i Joventut, és recollir la visió actual dels joves espanyols sobre el futur del país i la seva situació personal, especialment la laboral, per conèixer el procés pel qual alguns cauen en determinades conductes addictives.

El president de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, ha exercit d'amfitrió d'aquesta reunió del Patronat, celebrada a la seu central d'aquesta companyia al denominat Districte C, on Letizia, presidenta d'honor de la FAD, ha estat acompanyada des que ha arribat pel màxim responsable de la fundació, Ignacio Bayón, i la seva vicepresidenta, Catalina Luca de Tena.

Durant aquesta sessió de treball, la FAD ha explicat a la Reina i la resta de patrons l'estat d'iniciatives com la campanya de promoció de valors i actituds #VerdeConstancia, la mobilització per prevenir el consum d'alcohol entre menors, el projecte educatiu Acció Magistral i diferents programes formatius i preventius de la Fundació.

Notícies relacionades

A més, Letizia i el conjunt de patrons, entre ells Antonio Asensio Mosbah (president del Grup Zeta), han tingut ocasió de conèixer els indicadors d'activitat de la FAD corresponents al 2016, any en què ha llançat tres campanyes de sensibilització social amb 46.395 impactes publicitaris als mitjans de comunicació, mentre que 8.215 famílies han rebut formació en prevenció del consum de drogues i altres riscos en l'àmbit familiar.

Al llarg de l'últim exercici, 25.375 persones s'han beneficiat dels projectes de cooperació al desenvolupament de la FAD, i la fundació ha atès 6.056 trucades al seu telèfon d'orientació i assessorament sobre drogues.