L'espantós incendi d'un edifici a Londres, i altres notícies que has de saber avui, en un minut

El foc converteix en un infern aquesta torre residencial de 27 plantes on viuen unes 200 persones. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1 / Un incendi devora des d'aquesta mitjanit un edifici de 27 plantes a Londres. Més de 200 bombers treballen a la torre residencial on hi ha persones atrapades. Més de 30 ferits han sigut traslladats a diversos hospitals. 

2 / Cau el ‘Madoff català’. Els Mossos d'Esquadra van detenir el promotor Antoni Mas, propietari de diverses empreses de promoció musical i publicitat, després que s'inculpés el 25 de maig d'una presumpta estafa piramidal que podria superar els 200 milions d'euros a grans i petits inversors, a qui oferia com a ganxo un alt rendiment en interessos.


3 / Iglesias furga en la corrupció i Rajoy s'aferra a l'estabilitat en la moció de censura. Tots dos van evidenciar aquest dimarts en el debat de la moció de censura de Podem al Congrés que tenen dues visions irreconciliables sobre les incerteses que afecten Espanya i com afrontar-les.


Notícies relacionades

4 / La Fiscalia denuncia Cristiano Ronaldo per defraudar de forma "conscient" 14,7 milions d'euros. El Sindicat de Tècnics d'Hisenda assegura que el portuguès es podria enfrontar a una petició de pena de set anys de presó i a una multa de 28 milions.


5 / Ariana Grande va recórrer el repertori 'dance-pop' del 'Dangerous woman tour' en un dinàmic espectacle. La seva actuació, tenint en compte els antecedents a Manchester, va anar acompanyada d'un reforç de controls de seguretat que no va comportar grans incomoditats. Els consells de la promotora Live Nation d'anar amb temps al recinte es van atendre i l'afluència va ser tranquil·la i escalonada per als 12.000 assistents.