SORPRESA AL VALLÈS

Un senglar es cola a la rampa d'urgències d'un hospital de Terrassa

L'animal va aparèixer "ferit i descontrolat" i va acabar morint després que li subministressin sedants

L'exemplar formava part d'un estudi de fertilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Un seglar, a Collserola.

Un seglar, a Collserola.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Aquest dilluns un senglar es va colar a la rampa d'entrada i sortida de les ambulàncies de l'Hospital Universitari de Mútua de Terrassa, segons ha informat aquest dimarts la Policia Municipal en un comunicat.

Cap a les 16.30 hores, la policia va rebre diverses trucades que havien vist l'animal "ferit i que corria descontrolat" per la zona nord i el centre de la ciutat fins, que el personal mèdic de l'Hospital Universitari de Mútua de Terrassa el va localitzar a l'entrada i sortida de vehicles d'urgències. 

  

Membres de la plantilla del centre sanitari van subministrar sedants a l'exemplar, que estava "agonitzant". Va acabar morint.

Notícies relacionades

El senglar portava un dispositiu que acreditava que formava part de l'estudi de fertilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que pretén controlar la població d'aquests animals rebaixant-los el desig sexual i que es va posar en marxa fa poques setmanes. 

Un responsable d'aquest projecte es va encarregar de recollir l'exemplar mort. A més del cos policial també van seguir el cas els Agents Rurals de l'Àrea Regional.