Diversos viatgers borratxos agredeixen sexualment una maquinista al metro de Madrid

La dona va patir "tocaments i vexacions", segons el seu sindicat

Els fets van tenir lloc entre les estacions de La Rambla i San Fernando de Henares

Metro de Madrid.

Metro de Madrid. / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

El Sindicat de Maquinistes de Metro de Madrid ha denunciat que una conductora del suburbà va patir "tocaments i vexacions" per part d'un grup de joves ebris diumenge a la matinada quan prestava servei a la línia 7-B, entre les estacions de La Rambla i San Fernando de Henares. 

Segons informa el sindicat, els fets van passar ahir a les 6.20 hores quan un grup de joves, en estat d'embriaguesa segons el sindicat, van accionar la palanca d'emergència instal·lada als vagons diverses vegades. 

La maquinista, davant aquesta actitud, va intentar "solucionar el conflicte i tornar a posar el tren en funcionament" quan, segons el sindicat de conductors, va començar a ser víctima de "vexacions i tocaments per joves que en aquell moment eren a l'interior del vagó". Per això, s'ha interposat una denúncia per un presumpte delicte d'agressió sexual.

Notícies relacionades

El sindicat de maquinistes ha volgut denunciar aquest "acte deplorable i de caràcter masclista" i reclama més seguretat al suburbà madrileny, "sobretot a certes hores, quan s'haurien d'extremar les precaucions i la vigilància".  

Al seu torn, demanen que s'incrementi el desplegament de seguretat, tant per a viatgers com per a treballadors, en determinades dates, com Cap d'Any, la nit de Nadal o el World Pride.