A TARRAGONA

Un any de llibertat vigilada per difondre fotos sexuals d'un altre menor

L'acusat, adolescent, es va fer passar per una noia i va aconseguir que li enviés un vídeo masturbant-se

 

  / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat de Menors de Tarragona ha condemnat a 12 mesos de llibertat vigilada un adolescent de Tarragona que va difondre fotos sexuals d'un altre menor, a qui va enganyar fent-se passar per una noia.

El jutge també imposa l'obligació de seguir tres programes: un de control d'impulsos, un altre de tractament terapèutic i, per últim, un de formació laboral.

Els fets es remunten a l'estiu del 2015, quan el noi, que tenia 16 anys, va contactar des del mòbil de la seva àvia amb un altre adolescent de 14 anys com si fos una noia, i a partir de llavors es van comunicar a través d'una aplicació.

Al setembre, avança avui el 'Diari de Tarragona', l'acusat va aconseguir que la víctima li enviés un vídeo masturbant-se, creient que en rebria un altre de la suposada noia.

Però una vegada amb el vídeo al seu poder, l'acusat va bloquejar la víctima i el va reenviar a quatre amics, dos d'ells menors de 14 anys, a qui no se'ls pot imputar res per la seva edat.

Notícies relacionades

La fiscalia ja va arxivar les seves actuacions respecte a un dels nois que va rebre el vídeo per falta d'indicis i l'altre va haver de superar un programa de reparació a la víctima abans d'arxivar-lo també.

L'Audiència de Tarragona ha desestimat el recurs de la defensa de l'acusat sobre dilacions indegudes i també sobre la durada de les mesures establertes.