col·lectius enfrontats

Incident entre un taxi i un cotxe de Cabify als accessos a l'aeroport del Prat

La col·lisió lateral dels dos vehicles acaba en una disputa verbal entre els dos conductors

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana ha tingut lloc una nova picabaralla entre taxistes i els cotxes de lloguer amb conductor Cabify. L'accident va tenir lloc dilluns passat als accessos a l'aeroport de Barcelona (B-22) i el va poder gravar en vídeo un altre taxista.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat els dos xòfers per conducció temerària. Els dos vehicles van xocar a la sortida de l'aeroport del Prat i posteriorment hi va haver un enfrontament verbal entre tots dos conductors.

Fonts policials han informat que els fets van tenir lloc dilluns a les 18.25 a un quilòmetre de la sortida de les instal·lacions aeroportuàries, quan el taxi i el vehicle de Cabify van xocar després d'un avançament.

TENSIÓ ENTRE COL·LECTIUS

A més del vídeo de l'accident, un testimoni també va gravar l'enfrontament, que ha sigut divulgat a les xarxes socials. Es pot veure com el xòfer de Cabify surt del seu vehicle i increpa el taxista, enmig de la tensió que envolta els dos col·lectius.

Notícies relacionades

Després de l'accident, el xòfer i el taxista es van intercanviar denúncies per amenaces i danys davant els Mossos d'Esquadra, que paral·lelament els han denunciat a tots dos per conducció temerària.

Aquest accident ha tingut lloc una setmana després que nou vehicles de Cabify que prestaven servei a la Fira d'Abril fossin Fira d'Abrilincendiats de matinada en una finca de la localitat de Castilblanco de los Arroyos, a Sevilla. Els conductors dels vehicles també descansaven en una casa del mateix recinte.