Detenen un matrimoni per vendre medicaments per a la disfunció erèctil

La parella publicava anuncis a internet sobre fàrmacs

i 20170506 13

i 20170506 13

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / BARCELONA

La Policia Nacional ha detingut un matrimoni de nacionalitat georgiana per vendre medicaments il·legals per a la disfunció erèctil a internet, ha informat el cos en un comunicat aquest dissabte.

El matrimoni, que distribuïa els productes des de Barcelona a tot Espanya, publicava anuncis a internet en els quals oferien diferents fàrmacs genèrics "per tenir sexe relaxat i agradable" i per a l'ejaculació precoç.

La investigació es va iniciar quan els agents van localitzar a internet nombrosos anuncis de venda il·legal de medicaments d'aquesta tipologia, i, després d'una anàlisi d'informació, els investigadors van identificar els responsables.

Notícies relacionades

En el registre efectuat al domicili, la policia va intervenir 800 comprimits amb diferents principis actius, així com passaports lituans que no corresponien als detinguts, així com documentació relacionada amb l'activitat il·lícita que desenvolupaven.

A més, van ser trobades 27 armes completes de diferent tipologia -10 pistoles, la majoria de calibre 22, 10 carrabines d'aire comprimit i set pistoles d'aire comprimit- i algunes de més incompletes, així com material per a la seva fabricació o modificació.