A Canillas de Aceituno

Tres morts a l'estavellar-se una avioneta a Màlaga

L'aparell feia el trajecte des de Muchamiel (Alacant) fins a Granada

1
Es llegeix en minuts

Tres persones han mort en un accident aeri a la localitat malaguenya de Canillas de Aceituno, segons s'ha informat avui en un comunicat del Servei d'Emergències 112 d'Andalusia.

L'accident va passar ahir a la tarda. Els tres morts eren els ocupants d'una avioneta que feia el trajecte des de Muchamiel (Alacant) fins a Granada.

L'accident va ser comunicat cap a les 20.00 hores pel Centre de Control de Trànsit Aeri al telèfon únic d'Emergències, que va informar de la pèrdua de contacte amb aquest avió lleuger amb tres persones a bord.

La pèrdua de senyal es va registrar cap a les 16.30 hores i les coordenades van indicar com a zona de desaparició un paratge muntanyós a prop de Canillas de Aceituno.

Notícies relacionades

Després de la comunicació es van activar diversos dispositius d'emergències i es va avisar el Centre de Coordinació i Rescat de Madrid, que es van mobilitzar fins al lloc de l'accident en un helicòpter i van localitzar l'aeronau accidentada, i van confirmar la mort de les tres persones que anaven a bord.

L'Equip de Rescat i Intervenció en Muntanya (EREIM) de la Guàrdia Civil ha informat aquest matí que ha trobat l'avioneta i els tres cossos sense vida, que estan sent rescatats pels operatius d'emergències.