localitzat per uns escaladors

Trobat mort un veí de Terrassa desaparegut a Osca

L'home, de 35 anys, passava uns dies de vacances a Alquézar

foto 3199535

foto 3199535

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest diumenge, 16 d'abril, el cos sense vida d'un home, de 35 anys i veí de Terrassa, que estava desaparegut des d'aquest dissabte al municipi d'Alquézar, a Osca.

Les causes de la mort encara estan per determinar. Els agents van rebre aquest diumenge cap a les 00.30 hores un avís alertant que un home havia sortit dissabte a la tarda de casa seva a la localitat on es trobava amb la família passant els dies de Setmana Santa, i no havia tornat.

En aquell moment es van iniciar les tasques de recerca per part d'efectius de la Guàrdia Civil de Muntanya i de Seguretat Ciutadana d'Osca, que han continuat durant el matí amb mitjans aeris i més personal.

Cap a les 16.30 hores, gràcies a la col·laboració d'uns escaladors que es trobaven a la zona, s'ha localitzat el cos sense vida de l'home.

Notícies relacionades

En total, en el dispositiu de recerca hi han participat unes 30 persones de l'Institut Armat, un bomber de la Ribagorça, gossos de recerca de persones, un helicòpter, Seguretat Ciutadana d'Osca i efectius de Muntanya d'Osca, Jaca, Boltanya i Benasc.

També s'ha comptat amb la col·laboració d'una vintena de veïns, de l'ajuntament i de l'alcalde de la localitat, Mariano Altemir.