A ANTEQUERA (MÀLAGA)

Detingut per instigar els seus tres gossos contra una gata prenyada i matar-la

L'home, de 58 anys, primer va fer sortir el felí de sota una grua

10829088 59

10829088 59

1
Es llegeix en minuts

Un home de 58 anys ha sigut detingut per la Policia Nacional a Antequera (Màlaga) per la seva presumpta implicació en un delicte de maltractament animal, ja que suposadament va instigar els seus tres gossos contra una gata prenyada, que va morir com a conseqüència de l'atac.

La gata estava refugiada sota una grua, d'on l'home la va fer sortir i la va atacar amb un pal, segons ha informat la Policia en un comunicat.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia d'una ciutadana que va alertar els agents que una gata havia mort a conseqüència de les lesions causades per tres gossos, el propietari dels quals els havia instigat perquè ataquessin el felí.

AL CONTENIDOR DE LES ESCOMBRARIES

Notícies relacionades

Segons testimonis dels fets, l'arrestat va fer que la gata sortís de sota la grua i, una vegada indefensa, va instigar els seus gossos perquè l'ataquessin fins que li van causar la mort. Després va fer entrar els seus gossos al domicili i va tirar les restes del felí a un contenidor d'escombraries.

Els agents van constatar els fets i el 31 de març van detenir l'amo dels gossos, veí d'Antequera, com a presumpte responsable d'un delicte de maltractament animal i, segons han informat fonts del cos, posteriorment va ser posat en llibertat amb càrrecs després de prendre-li declaració.