per a nens i joves de 5 a 16 anys

Aquest dilluns obren les preinscripcions per a les colònies d'estiu en els albergs catalans

En total s'ofereixen 8.549 places i hi ha 14 modalitats d'estades

alberg-escola-de-piraguisme-de-sort-big

alberg-escola-de-piraguisme-de-sort-big

1
Es llegeix en minuts

L'Agència Catalana de la Joventut (ACJ) obre aquest dilluns el període de preinscripcions d'una nova edició del programa de colònies 'L'estiu és teu', que ofereix activitats de fins a dues setmanes per a nens i joves de 5 a 16 anys a través de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Es poden fer fins al 28 de març a través d'aquest enllaç.

Segons ha informat aquest diumenge l'ACJ, les 14  modalitats d'estades a escollir són: música (14 estils i 24 instruments a escollir), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet o handbol), multiesportives (20 modalitats), combinat d'anglès i multiesportives, combinat d'anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cine, naturalesa, excursionisme i dansa.

El nombre total de places que s'ofereixen per a aquest 2017 és de 8.549, 425 més que en l'edició anterior.

Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça per als seus fills i filles continuaran disfrutant d'una reducció del 10% en el preu de les estades. L'any passat es van beneficiar d'aquestes reduccions el 21% dels participants.

Les famílies dels participants que disposin del Carnet Jove tindran una reducció del 5% sobre el cost del total de l'estada.

Notícies relacionades

La novetat més destacada en l'edició d'aquest any és la incorporació d'una nova modalitat d'estada: dansa, art i emocions, unes colònies dirigides a nens i nenes de 8 a 12 anys sense necessitat que tinguin experiència prèvia i que tindran lloc a l'alberg Jaume I de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà).

El programa 'L'estiu és teu!' compta amb una ràtio de responsables d'1/8, un índex que supera els nivells exigits per la normativa. En total, l'edició d'aquest 2017 comptarà amb un total de 1.165 monitors i directors.