AQUEST MATÍ

Un jubilat fereix d'un tret una dona en una forta discussió en un pis de Madrid

L'home ha fugit amb un jove després d'atacar una mare i la seva filla

polirecurso

polirecurso

1
Es llegeix en minuts

Un home de 70 anys ha disparat aquest matí a primera hora amb una escopeta de caça a una dona després de mantenir amb ella i amb la filla d'aquesta una forta discussió en un pis del districte de Retiro de Madrid.

Els fets han tingut lloc cap a les sis del matí al carrer Juan de Urbieta, a l'altura del número 30, i com a conseqüència del tret la dona, de nacionalitat romanesa, ha resultat ferida en una mà.

En concret, segons fonts d'Emergències Comunitat de Madrid 112, la mare ha perdut dues falanges de la mà esquerra i ha sigut traslladada a l'Hospital Gregorio Marañón.

La filla, de 25 anys, segons fonts de la policia, també va resultar ferida de caràcter lleu i ha sigut traslladada al mateix centre sanitari.

Notícies relacionades

La policia està buscant l'home, segons sembla de nacionalitat espanyola, i que després dels fets ha fugit acompanyat d'un jove.

Segons fonts de la Prefectura Superior de Policia, la policia ha aconseguit localitzar el cotxe amb què han fugit del lloc, però encara no ha trobat l'autor de l'atac.