A NOU BARRIS

Evoluciona favorablement la dona que va perdre el seu fill al ser apunyalada per la seva parella

L'agressor es troba hospitalitzat i sota vigilància policial

1
Es llegeix en minuts

La dona que estava embarassada i va perdre el nadó que esperava al ser apunyalada per la seva parella divendres passat a Barcelona continua ingressada a l'Hospital de Sant Pau, on està evolucionant favorablement. L'agressor, que es va lesionar i es va atrinxerar en una habitació del pis que compartien, està ingressat a l'Hospital Vall d’Hebron sota vigilància policial.

Els fets van tenir lloc al carrer de Francesc Bolós, al districte barceloní de Nou Barris. Allà es van dirigir els Mossos al rebre un avís d'alerta d'una baralla a l'interior d'un pis.

A l'arribar a la vivenda, es van trobar la dona en estat avançat de gestació ferida per l'arma blanca al portal de l'edifici quan intentava fugir de l'atac.

Notícies relacionades

intentava fugirEls serveis d'emergència la van traslladar d'urgència a l'Hospital de Sant Pau, on va ingressar en estat crític i va perdre el fill que esperava.

La víctima té 31 anys i és de nacionalitat polonesa. L'agressor, acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, té 33 anys i també és polonès.