A L'AP-7

Condueix begut, se salta un control a Salt, xoca i agredeix els agents que el detenen

Un conductor amb antecedents protagonitza una persecució policial i acaba arrestat per cinc delictes diferents

 

  / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han detingut un conductor que circulava begut per l'AP-7, s'ha saltat un control situat al peatge de Salt (Girona), ha protagonitzat una persecució pel municipi i ha acabat xocant contra un altre cotxe. A més, quan els agents han anat a detenir-lo, s'ha resistit i els ha agredit. 

Notícies relacionades

Els fets han tingut lloc a primera hora del matí. Els Mossos havien muntat un control de trànsit al peu del peatge Girona Sud. Poc abans de les vuit, un Audi de color negre ha sortit de l'AP-7 i, malgrat que els agents li han donat l'alto, ha passat sense aturar-se.

A l'arrestat, un home marroquí que té antecedents, se li imputen fins a cinc delictes diferents pels fets que ha protagonitzat aquest dimarts, segons ha avançat l'ACN. No anava sol. L'acompanyava una dona, que viatjava al seient de l'acompanyant, i que també ha acabat detinguda per resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Ells han acabat emmanillats i traslladats a comissaria. El cotxe, al dipòsit de la Policia Local de Salt.