Detingut un dels caps del 'simpa' multitudinari de Lleó

La Guàrdia Civil busca un dels seus acompanyants, que van deixar per abonar més de 2.000 euros

pepin ok

pepin ok

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts una de les dues persones identificades per presumpta implicació en l'estafa comesa el 27 de febrer passat en un establiment hostaler de Bembibre (Lleó), del qual uns 150 comensals que celebraven un bateig van marxar sense pagar i van deixar un deute d'uns 2.000 euros.

Segons han informat Efe fonts de la Subdelegació del Govern, es busca una segona persona, també identificada, que amb la ja detinguda van actuar com a caps visibles a l'hora de contractar el bateig i fer el multitudinari 'simpa'.

Notícies relacionades

A més, s'investiga si aquestes persones tenen relació amb un fet semblant que es va donar fa diverses setmanes a Ponferrada, en què van deixar sense abonar el banquet de celebració d'un casament amb més de 200 convidats.

En el cas de Bembibre, l'establiment estafat va ser l'hotel restaurant El Carmen, el propietari del qual, Antonio Rodríguez, va explicar que el sopar per celebrar el bateig de dos nadons va ser encarregat per uns veïns i únicament havien donat una paga i senyal de 900 euros.