Una càmera policial caça en directe l'agressió masclista a una dona a Lugo

Els agents de la Policia Nacional intervenen en pocs segons per arrestar l'home

A través del sistema de videovigilància de la comissaria, s'observa la brutal estirada de cabells amb què va començar l'atac

Els agents estaven atents a les càmeres perquè van veure córrer la dona.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut un home quan agredia la seva exparella a escassos metres de la comissaria de Lugo. Els agents van observar els fets a través de les càmeres de videovigilància de la comissaria i van intervenir de seguida per detenir l'agressor. L'home sostenia als braços una nena de 18 mesos, filla de la víctima.

Els fets van passar dimecres 1 de març a la matinada. Un cotxe va estacionar als voltants de la Comissaria Provincial de Lugo i un home i una dona van sortir-ne. Al cap de pocs segons, la dona va iniciar una carrera cap a la porta de la comissaria, però es va detenir i es va girar per tornar cap al vehicle.

Els agents que estaven aquella nit fent tasques de seguretat de l'edifici, seguien atentament els moviments de la parella per la càmera de videovigilància. Així van poder observar com l'home va treure del vehicle una nena petita per travessar el carrer amb ella als braços.

Notícies relacionades

L'home es va introduir amb la petita en una galeria que dona accés a un edifici de vivendes. La dona va seguir els passos de l'home i quan aquesta estava al costat, una mà la va agafar dels cabells i la va estirar cap endins.

En a penes 20 segons, els agents van arribar al lloc i van reduir l'agressor, que va ser detingut. Sobre l'arrestat pesava una ordre d'allunyament prèvia a la víctima (la seva exparella) i a més té antecedents penals. L'Autoritat Judicial va decretar el seu ingrés a la presó.