Un poble suec estudia donar descansos als funcionaris perquè tinguin relacions sexuals

La proposta d'un regidor pretén impulsar la conciliació i fomentar la natalitat

La polèmica moció serà sotmesa a votació a la primavera

zentauroepp22507922 sexo pareja  generico  foto  123rf170224111325

zentauroepp22507922 sexo pareja generico foto 123rf170224111325

1
Es llegeix en minuts
EL PERIODICO / BARCELONA

Un regidor d'Overtornea, un municipi del nord de Suècia, ha plantejat una original proposta per millorar la conciliació laboral i elevar la taxa de natalitat local: donar als empleats municipals un descans d'una hora pagada per setmana per anar a casa i tenir relacions sexuals.

Notícies relacionades

Segons ha publicat 'The New York Times', el regidor Per-Erik Muskos, de 42 anys, vol oferir als 550 empleats del municipi el dret al sexe subsidiat. Al presentar la seva proposta aquesta setmana, va defensar els beneficis de la mesura: donar una empenta a la població local cada vegada més reduïda, reactivar la vida dels matrimonis envellits i millorar la moral dels empleats.

VOTACIÓ, A LA PRIMAVERA

Amb l'argument que "el sexe també és una gran forma d'exercici i que ha documentat efectes positius en el benestar", Muskos va suggerir que els empleats municipals locals puguin utilitzar una hora de la setmana de treball ja assignada per a activitats de condicionament físic per anar a casa i tenir relacions sexuals. La moció, que s'espera que sigui votada a la primavera, necessita una majoria simple per ser aprovada pel consell, format per 31 membres.