MÉS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un guàrdia civil mata la seva dona i després se suïcida

És el segon cas de violència masclista a la població toledana de Seseña en menys d'un mes

Els morts eren joves i feia un any que vivien a El Quiñón de Seseña, a Toledo

zentauroepp33914241 gra247  sese a  toledo   16 05 2016   columna de humo visibl170212114914

zentauroepp33914241 gra247 sese a toledo 16 05 2016 columna de humo visibl170212114914 / Ismael Herrero

1
Es llegeix en minuts

Un guàrdia civil va assassinar aquest dissabte la seva dona i posteriorment es va suïcidar. Els fets van passar en una urbanització d'El Quiñón de Seseña (Toledo) i els cadàvers van ser descoberts aquest dissabte.

Fonts de la investigació afirmen que els dos cossos presentaven ferides d'arma de foc. 

Els cadàvers de la parella van ser trobats ahir a la tarda, encara que havien mort feia més de 48 hores a l'interior de la seva vivenda, situada al carrer d'Ignacio Zuloaga de la citada urbanització.

L'agent de la Guàrdia Civil treballava a la capital, en concret estava destinat a la Unitat Central Operativa, la UCO, han afegit les fonts.

Els dos morts eren joves i de Madrid -ella veïna de la localitat de Coslada- i residien a Seseña des del 2016, ha confirmat a Efe l'alcalde del municipi, Carlos Velázquez.

Els seus cossos sense vida van ser descoberts a les 18.43 hores per un familiar que va alertar la Policia Local de Seseña.

DOS CASOS A LA MATEIXA POBLACIÓ EN UN MES

Fins al lloc es van traslladar agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, així com una ambulància i un metge d'urgències, que només van poder certificar la mort de les dues persones.

L'ajuntament de Seseña ha decidit decretar un dia oficial de dol i ha convocat la Junta de Portaveus, que se celebrarà aquest dilluns, a les 13.00 hores, al Consistori, per adoptar les mesures oportunes, per acord de tots els grups polítics. L'alcalde sol·licitarà la convocatòria, com més aviat millor, d'una Junta Local de Seguretat, amb caràcter extraordinari, en la qual participaran totes les administracions.

Notícies relacionades

Velázquez ha expressat "l'enorme tristesa i consternació de tot el municipi davant aquest tràgic succés, que pot suposar el segon cas de violència de gènere al municipi en menys d'un mes" i ha reiterat "la ferma condemna i repulsa de tots davant la violència i especialment davant els casos de violència de gènere, una plaga que només podrem erradicar amb la implicació de tota la societat".

El 28 de gener, també a Seseña, va ser trobada sense vida una dona de 40 anys, presumptament assassinada per la seva parella, actualment a la presó.