L'onada de fred a Catalunya remet a poc a poc

El Pirineu i les comarques de Lleida es mantenen com les zones més fredes

36909462 60

36909462 60 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

L'observatori de l'aeròdrom de Das, al Pirineu de Girona, ha registrat per segon dia consecutiu la temperatura mínima de Catalunya, -19,3 graus, a les 07.54 hores, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya. Les temperatures, en general, ja han iniciat la remuntada a la resta del territori i han pujat diversos graus respecte a aquest dimecres. 

La xifra en aquest mateix punt havia sigut de -21,6, de manera que el termòmetre ha remuntat més de dos graus, el mateix que ha passat en poblacions pròximes, com Puigcerdà, que s'ha quedat en -11,7 quan un dia abans havia baixat fins als -15. 

Els núvols que han aparegut aquest dijous han propiciat aquest lleuger augment de les temperatures, mentre que el debilitament del vent a l'Empordà ha fet que els registres siguin més baixos que en la jornada de dimecres, quan Figueres va marcar una mínima positiva d'1,8 graus, que avui baixa a 1,0. 

Notícies relacionades

A la Noguera, s'han tornat a registrar mínimes inferiors als -8 graus.

Protecció Civil ha tornat a demanar prudència als conductors en els desplaçament a la feina o a l'escola per risc de plaques de gel a la carretera.