El pare de Nadia va intentar utilitzar els jugadors del Reial Madrid

'Interviú' revela que Fernando Blanco ja tenia a punt el pla per recaptar "milions"

Els pares de la Nadia van recaptar més d’un milió d’euros en donatius. / EFE / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Fernando Blanco, el pare de Nadia Nerea, malalta de tricotiodistròfia, havia aconseguit que els jugadors del Reial Madrid recolzessin la seva campanya per recaptar fons en suport dels suposats tractaments a la seva filla, segons publica la revista 'Interviú'. Blanco, que va arribar a recollir un total de 918.000 euros només a través dels comptes de l'associació Nadia Nerea, pretenia implicar jugadors com Cristiano Ronaldo o Sergio Ramos per aconseguir encara més diners.

"El contacte estava fet. Ja havien picat i el Reial Madrid va estar a punt de ficar la pota", han explicat fonts de la investigació a 'Interviú'. Blanco va aprofitar el contacte que ja tenia amb el tennista Rafa Nadal, que va prestar la seva imatge desinteressadament perquè la família pogués recaptar diners. El tennista mallorquí, no obstant, no va posar ni un euro però va cedir fins i tot una raqueta seva per a sortejos de beneficència per a la menor i apareix fotografiat amb Blanco a les xarxes socials del pare de Nadia, que és a la presó des que va ser detingut el 7 de desembre acusat d'estafa.

El tennista va ser un dels primers contactes importants que va fer Blanco, que va arribar a desplaçar-se amb la nena a Madrid per trobar-lo i ho va fer durant un partit benèfic en el qual també estava Iker Casillas. El contacte amb Nadal l'hi van proporcionar des del club de tennis de Benissalem, que són els que van organitzar el primer torneig benèfic per a la menor, però del qual Blanco es queixa perquè "només" van recaptar 500 euros.

Blanco va arribar a presumir en públic que "algun directiu va realitzar una quantiosa donació anònima per a la causa de la seva filla i que així va ser com va entrar en contacte amb el club".

Notícies relacionades

El jutge de la Seu d'Urgell ha imposat a Blanco una fiança d'1,2 milions d'euros que no ha pagat i el manté en presó provisional.