LES JOGUINES MÉS DEMANADES SEGONS AMAZON

La Patrulla Canina i Star Wars segueixen causant furor aquest Nadal

Irromp amb força l'univers de la sèrie 'Soy Luna' i les princeses de Frozen mantenen el ganxo

jjubierre32128122 juguete de patrulla canina161228124336

jjubierre32128122 juguete de patrulla canina161228124336
juguetes-star-wars

/

3
Es llegeix en minuts

Els personatges de la Patrulla Canina han aconseguit conservar aquest Nadal Patrulla Caninael podi entre els personatges infantils més populars entre els nens espanyols, seguides de les joguines de la galàctica saga Star Wars i de les princeses de Frozen. Com a fenomen, l'univers de la sèrie de televisió 'Soy Luna'.

Segons la nova edició de l'Índex de Popularitat de Personatges Infantils d'Amazon.es, els productes dels cadells de Paw Patrol es mantenen com els més desitjats encara que la seva quota de popularitat ha baixat un 3,6% respecte al rànquing del 2015, quan van aconseguir escalar en només 12 mesos fins al primer lloc.

En segon lloc figuren els personatges de Star Wars que, gràcies a la recent estrena de 'Rogue One: Una Historia de Star Wars', pugen una plaça entre els preferits i confirmen la capacitat d'aquesta saga per passar de generació en generació.

La història d'Elsa i Anna, les 'germanes de gel' de la pel·lícula 'Frozen', se situa en la tercera plaça -cedint la medalla de plata i un 3,9% en popularitat-, encara que conserven el seu espai entre les llistes nadalenques de les llars espanyoles.

El fenomen infantil d'aquest Nadal, segons revela l'índex, ha recaigut en l'univers de la sèrie 'Soy Luna', que irromp amb força per ocupar la quarta posició, amb una variació del 4,1% en la popularitat dels seus articles, l'increment més significatiu registrat aquest any.

NOU FENOMEN

Els productes d'aquesta sèrie de televisió juvenil argentina, protagonitzada per Karol Sevilla i que combina comèdia musical, drama i història d'amor, apareixen entre els més demanats i es consolida com a revolució 'teen', amb productes tan buscats com uns patins, maletins i estotjos de maquillatge, auriculars o un set de 'selfie'.

Segons María Baquedano, responsable de la Botiga de Joguines d'Amazon.es, 'Soy Luna' es consolida com el fenomen d'aquest Nadal i puja més de 100 posicions de cop en l'índex.

Destaca que els personatges de Patrulla Canina i Star Wars segueixen entre els més populars i confirmen el poder del cine i la televisió a l'hora de fer les llistes dels més petits als Reis d'Orient.

"La força de Pokemon Go, que va registrar el seu auge l'estiu passat, es tradueix també en un significatiu augment de popularitat de personatges com Pikachu, que s'han guanyat un lloc destacat en l'imaginari col·lectiu dels adolescents gràcies als mòbils i les capacitats de la realitat augmentada", afegeix Baquedano.

MÉS NOVETATS

Entre altres novetats que han arribat amb força aquest any figuren la voladora heroïna de l'antifaç, Ladybug, que ha 'volat' fins a la catorzena posició, o els avions de Súper Wings, que també han sortit amb força i arriben al lloc 17 aquest Nadal.

La febre estival de Pokemon Go també ha empès Pikachu i amics des de la 19a posició al vuitè lloc del rànquing de popularitat de personatges infantils d'Amazon.es, en el qual també destaca el fenomen Yokai Watches, que se situa en 11a posició i augmenta la seva quota de popularitat un 2,9%.

CLÀSSICS QUE RESISTEIXEN

Peppa Pig i els seus amics es resisteixen a abandonar les primeres posicions de la llista i se situen en cinquena posició, cedint només un lloc respecte al 2015.

Altres joguines clàssiques que sobreviuen al pas del temps són Pinypon (6), Barbie (7) i Nenuco (9), mentre que no falten els personatges de sempre, com els clàssics de Disney, Mickey i Minnie Mouse, ni tampoc Nancy, Los Vengadores i Harry Potter.

Notícies relacionades

Després del llançament del nou llibre de la saga, les joguines del petit mag han augmentat la seva quota de popularitat a Amazon.es un 1,5%.

Amazon.es ha elaborat la nova edició d'aquest índex de popularitat analitzant les vendes de més de 500 herois, personatges de ficció, pel·lícules i sèries durant les últimes setmanes, i això permet saber quins són els personatges més desitjats pels nens espanyols a l'hora de demanar els seus regals.