LOTERIA CATALANA

La Grossa ha distribuït 24,2 milions d'euros als punts de venda la vigília del sorteig

La venda de bitllets s'allargarà fins dissabte a les 11.00, una hora abans de l'extracció dels premis

Publicitat de la Grossa de Cap d’Any, en un quiosc de la Barceloneta.

Publicitat de la Grossa de Cap d’Any, en un quiosc de la Barceloneta. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

La vigília del sorteig, la Grossa ha distribuït als 2.000 diferents punts de venda un total de 24,2 milions d'euros en bitllets. Es tracta de butlletes que s'han entregat als punts de venda i per tant no suposa que s'hagin venut totes. La xifra de vendes total es farà pública després del sorteig.

Una de les novetats d'aquest any és que la venda de bitllets s'allargarà fins a una hora del sorteig, fins dissabte a les 11.00 del matí, moment en què es desconnectarà la connexió i la validació dels bitllets de la Grossa. A més d'aquests 24,2 milions d'euros en bitllets distribuïts, també hi ha la venda a través del portal de la 6/49.

Notícies relacionades

Del total de bitllets que es comercialitzen, 933.310 unitats tindran algun premi, entre ells el de la Grossa, que suposa guanyar 100.000 euros per bitllet. El sorteig, que se celebrarà aquest dissabte a les 12.00, estarà conduït per Marta Carreras i Oriol Soler, col·laboradors del programa 'Divendres'.

¿COM COBRAR ELS PREMIS?

El sorteig es podrà seguir en directe a través de TV-3. Els premis es podran cobrar fins al 31 de març en qualsevol oficina de Caixabank, o bé a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona. Els números que s'hagin adquirit per internet es cobraran automàticament al compte des d'on es van adquirir els bitllets. Els premis de fins a 120 euros també es pagaran als punts de venda habituals que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteria de Catalunya i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.