a amposta

Un conductor drogat mata una noia de 15 anys i un motorista de 18

L'home, que ha sigut detingut, ha donat positiu per consum de cocaïna

amposta

amposta

1
Es llegeix en minuts

Una menor de 15 anys i un noi de 18 anys que viatjaven en una moto han perdut la vida aquesta tarda a primera hora a la N-340 al seu pas per Amposta (Montsià) al ser atropellats pel conductor d'una furgoneta que ha donat positiu per consum de cocaïna, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident s'ha produït al punt quilomètric 1.075 de la N-340 poc abans de les 14.30 hores. Per causes que s'estan investigant, una furgoneta ha envaït el sentit contrari i ha xocat frontalment contra la motocicleta en què es desplaçaven les dues víctimes.

Tant el conductor com la passatgera del vehicle de dues rodes han sigut evacuats en estat crític a l'hospital Verge de la Cinta i l'hospital Joan XXIII, respectivament, on posteriorment han mort. Es tracta de M. C. F. de 18 anys i veí de Masdenverge (conductor) i d'una menor de 15 anys (acompanyant).

HOMICIDI IMPRUDENT

Pel que fa al conductor de la furgoneta, que ha resultat il·lès, ha sigut detingut pels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial de Terres de l'Ebre. A l'arrestat, un veí de Barcelona de 50 anys i de nacionalitat espanyola, se l'acusa de dos presumptes delictes d'homicidi imprudent.

Els Mossos li han practicat les proves d'alcoholèmia i drogues al lloc de l'accident i els tests han donat un resultat positiu per consum de cocaïna. Per aquest motiu l'home ha acabat detingut.

Notícies relacionades

Arran del sinistre s'han activat tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, s'ha habilitat pas alternatiu.

L'SCT ha recordat que el servei d'informació i atenció a les víctimes de trànsit (SIAVT) està a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant un sinistre de trànsit si cal. Es pot contactar a través del telèfon gratuït 900 100 268.