Dos ferits en una explosió en una empresa de Sabadell

La planta, dedicada al reciclatge, ha patit un incendi posterior molt visible per la gran fumera provocada

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

Dues persones han resultat ferides en una explosió i posterior incendi que s'ha produït en una empresa situada al barri de Merinals de Sabadell. L'explosió s'ha localitzat en l'empresa Recuperaciones Yussif, dedicada al reciclatge.

Els Bombers han rebut l'avís de l'explosió al voltant de les dues del migdia. L'afectació era visible des de lluny, ja que l'incendi, que ha afectat el número 42 del carrer Amèrica, ha generat una gran fumera.

Segons els primers indicis, hauria explotat una ampolla mig plena d'un gas encara per determinar. L'explosió ha ensorrat part d'una paret de formigó de l'empresa i ha provocat un incendi. Els Bombers continuaven a primera hora de la tarda treballant a la nau.

Notícies relacionades

Segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues persones han resultat afectades. Es tracta d'un ferit greu, que ha sigut evacuat a la unitat de cremats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona, i d'un ferit menys greu, traslladat a la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell amb cremades en un braç i un turmell torçat.

Els Bombers han desplaçat un total de tretze dotacions, mentre que el SEM ha desplaçat quatre unitats, una ambulància medicalitzada, dues de bàsiques i un comandament.

Temes:

Explosions