Una avaria deixa sense servei d'aigua corrent el centre de Sabadell

L'anomalia es va produir divendres a la nit i des d'aleshores s'ha tallat el subministrament a centenars d'usuaris

fcosculluela35862630 sabadell 10 10 2016 cambio de nombre de la plaza dels avis d161010180053

fcosculluela35862630 sabadell 10 10 2016 cambio de nombre de la plaza dels avis d161010180053 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

Una avaria en una reguladora de la companyia Aigües Sabadell ha provocat el tall del subministrament d'aigua corrent a centenars d'usuaris de la capital vallesana des de divendres passat. L'avaria inicial va provocar rebentades a tota la xarxa de la zona centre de la ciutat, que fins i tot es mantenen sense que se sàpiga quan es reprendrà el servei.

L'anomalia principal procedeix d'una errada en una reguladora que va fer incrementar la pressió de l'aigua en les canonades i va provocar diverses rebentades. Això ha provocat que des de divendres a la nit milers d'usuaris hagin tingut talls en el subministrament, on els més afectats es concentren a la part sud del centre de la ciutat.

REPARACIONS

Notícies relacionades

Amb la finalitat d'afrontar la situació, des de la nit del divendres la companyia ha destinat desenes d'operaris a reparar els punts on les canonades van rebentar, sense que s'hagi resolt l'anomalia. La previsió és que al llarg d'aquest diumenge es pugui restablir el servei completament, sense que s'hagi fixat una hora concreta.

Mentrestant, un grup de membres del servei d'atenció al client es desplaçaran a la zona, juntament amb una cisterna per repartir aigua entre els veïns que tenen el subministrament d'aigua interrompuda, que aquest diumenge es xifra en mig miler de contractes.

Temes:

Aigua