SEGUIU EN DIRECTE LA DIADA DE TOTS SANTS

Castellers de Vilafranca / periodico

Els Castellers de Vilafranca volen tancar amb brillantor una gran temporada

Els Verds intentaran completar els dos castells de deu pisos per superar la Vella de Valls

1
Es llegeix en minuts
RAFAEL MORALES / VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Els Castellers de Vilafranca volen tancar amb brillantor aquest dimarts, en la 'diada  de Tots Sants' que començarà a les 12 hores del migdia, una de les temporades castelleres més competides dels últims anys.

Notícies relacionades

A la  plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, la plaça més  castellera, els Verds s'han proposat un programa de màxima dificultat, tot i que és pràcticament idèntic al que el dia 23 d'octubre van portar la Colla Vella Xiquets de VallsColla Vella Xiquets de Valls a protagonitzar una de les actuacions més importants en els més de 200 anys d'història dels castells.

Els de Vilafranca volen completar els dos castells de deu pisos (el tres i el quatre amb folre i manilles) i, probablement, el quatre de nou sense folre, encara que tot dependrà de com vagi l'actuació, en què també intervenen els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona. A partir d'aquí, la temporada pràcticament només estarà pendent del que facin els Minyons de Terrassa el 20 de novembre.

Actualitzar

Fa 2704 dies

Fa 2705 dies

Carregar més