A PALMA

Recollida de firmes perquè dimiteixi la direcció del col·legi en què una nena de vuit anys va rebre una pallissa

La petició posa èmfasi en una "falta greu d'organització" del professorat durant l'esbarjo

La policia nacional identifica sis dels presumptes agressors i demana calma

Una nena de 8 anys ha estat dos dies ingressada en un hospital de Palma de Mallorca / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

L’associació de pares Prou i la plataforma No Vaig de Vaga han iniciat una campanya de recollida de firmes per sol·licitar la dimissió de l’equip directiu del col·legi públic Anselm Turmeda de Palma, on una nena de 8 anys va ser apallissada brutalment per una dotzena d’alumnes d’entre 12 i 14 anys. La iniciativa, a través d’hazteoir.org, supera els 2.300 suports.

    La petició, titulada Tramitin la dimissió de la junta directiva del col·legi públic Anselm Turmeda Son Ximelis, considera que hi va haver «una falta greu d’organització de les tasques del professorat durant l’activitat de l’esbarjo», que va propiciar aquest acte violent. Segons la família de la menor agredida, cap adult vigilava el pati quan va tenir lloc la pallissa que va enviar la nena a l’hospital.

    La directiva de l’Associació Prou ha sol·licitat a la Conselleria d’Educació un informe públic immediat per part d’Inspecció Educativa i ha instat les famílies seguidores de les xarxes socials a firmar la petició de  dimissió de la directiva del centre.

   DENÚNCIA DE ‘BULLYING’

Notícies relacionades

Els pares es demanen si es tracta de la culminació d’un cas d’assetjament escolar o d’una agressió puntual, si bé no per això menys salvatge. La família parla de bullying i diu que la menor ja havia rebut agressions verbals per part d’alguns companys. 

    Sis dels presumptes agressors ja han sigut identificats per la Policia Nacional, que ahir va fer una crida a mantenir «la calma i la serenitat». Tots els presumptes agressors són menors de 14 anys i, per tant, no són imputables penalment. H