Els estudiants proposen una vaga contra les revàlides a l'ESO i el batxillerat

Fan una crida a tots els nivells educatius a mobilitzar-se el 26 d'octubre

mjibanez34281588 barcelona 14 05 2016 selectividad pruebas de acceso a la uni160905130918

mjibanez34281588 barcelona 14 05 2016 selectividad pruebas de acceso a la uni160905130918 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

El Sindicat d'Estudiants ha proposat la data del 26 d'octubre per secundar una vaga a tots els nivells educatius contra les "revàlides franquistes" que tenen previst aplicar-se aquest curs a l'ESO i batxillerat.ESO i batxillerat.

Ho ha anunciat la secretària general del sindicat, Ana García, després de concentrar-se davant les portes de la seu del Ministeri d'Educació amb un grup d'estudiants que portaven les samarretes verdes amb el lema 'En defensa de l'educació pública' i cartells amb el 'No a la revàlides franquistes'.

Notícies relacionades

La portaveu estudiantil ha retret al Govern que hagi aprovat el decret d'implantació d'aquestes avaluacions durant l'estiu, quan "les aules estaven buides", i ha explicat que la mobilització és la resposta "al pitjor atac al dret a l'estudi de la història de la democràcia".

El sindicat ha fet aquesta proposta de data a la Plataforma Estatal per l'Escola Pública (que agrupa sindicats, pares i alumnes), que prepara noves mobilitzacions contra aquestes avaluacions que s'implanten aquest curs, encara que s'ha mostrat disposat a canviar el dia per aconseguir que la protesta sigui conjunta de tot el sector educatiu. 

Temes:

LOMCE Estudiants