AL CARRER DE LA RENCLUSA

Rescatades 10 persones d'un bar de l'Hospitalet després d'ensorrar-se el sostre

Totes elles han sigut donades d'alta després del sinistre, del qual es desconeixen les causes

bar hospitalet

bar hospitalet

1
Es llegeix en minuts

Els Bombers de la Generalitat han hagut de rescatar 10 persones que eren dins d'un bar de l'Hospitalet de Llobregat després que s'hagi ensorrat part del sostre fals de l'establiment.

En un comunicat, els bombers han detallat que han rebut l'avís a les 16.02 hores, que informava de l'incident al local, situat al carrer de la Renclusa d'aquesta ciutat.

S'han mobilitzat quatre dotacions dels Bombers que, després de rescatar una desena de persones de l'interior, han procedit al sanejament de la resta del sostre fals que encara no havia caigut.

PRECINTAT

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat una ambulància avançada i una de bàsica, una dona de 58 anys ha resultat ferida lleu.

Notícies relacionades

Així mateix, el personal sanitari ha hagut d'atendre dos adults més i dos menors que també eren dins del bar en el moment que ha caigut el sostre, i tots ells han sigut donats d'alta in situ. L'ensorrament ha afectat una superfície aproximada de 15 metres quadrats del sostre fals del local per causes que no s'han determinat.

Tècnics de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat han estat presents durant l'actuació dels Bombers, i a l'acabar el servei, el local ha quedat precintat.

Temes:

Bombers