BAIX PENEDÈS

Els bombers controlen l'incendi de Calafell

Les flames han cremat 11 hectàrees entre les urbanitzacions Mas Mel i Bellamar

L'alcalde de la localitat, Ramon Ferré, sospita que es tracta d'un foc intencionat

 

  / BOMBERS DE LA GENERALITAT

1
Es llegeix en minuts

Els Bombers de la Generalitat han controlat l'incendi declarat aquest dilluns a la tarda a Segur de Calafell (Calafell, Baix Penedès) encara que segueixen treballant a la zona una dotzena de dotacions, segons informen fonts del cos.

Un total de 6 dotacions s'han quedat aquesta nit remullant el terreny per controlar l'incendi, des de les vuit del vespre d'aquest dilluns. Segons els Agents Rurals, l'incendi ha afectat 11,4 hectàrees, entre les urbanitzacions Mas Mel Bellamar, de les quals un 35% és arbrat, i la resta matoll.

SOSPITES

L'alcalde de la localitat, Ramon Ferré (PSC), sospita que es tracta d'un foc intencionat, ja que hi va haver dos focus principals separats entre si per 1,5 quilòmetres i un tercer focus secundari al nord de la urbanització Mas Mel.

Notícies relacionades

Els Mossos d'Esquadra informen que han obert una investigació, ja que alguns veïns van dir que havien vist motoristes a les zones on es va iniciar el foc.

L'incendi va mobilitzar ahir 27 dotacions terrestres i nou mitjans aeris; agents dels Mossos, dels Agents Rurals, de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), de la Policia Local, del SEM i voluntaris de Protecció Civil de l'AVPC Calafell.