DUES SETMANES A L'UCI

Mor un regidor que va ser ferit en un 'encierro' amb vaquetes

El regidor de Ganemos-iU va ser aixafat per un cavall en un poble d'Albacete

1
Es llegeix en minuts

El regidor de Ganemos-IU de Socovos (Albacete) Alberto García Rubio, que va resultar ferit de gravetat el 3 de maig al ser aixafat per un cavall en un 'encierro' taurí de la localitat va morir aquest dilluns a la nit segons ha informat l'ajuntament i el seu grup.

L'accident es va produir durant un 'encierro' amb toros a la localitat quan un cavall va envestir García Rubio i tres persones més durant l''encierro' amb vaquetes. El regidor va rebre la pitjor part i va haver de ser ingressat a cures intensives, però finalment no ha pogut superar les greus ferides.

El grup provincial de Ganemos-Izquierda Unida ha lamentat la mort d'Alberto García Rubio i ha transmès el seu "sentit condol" a la família.

Les mostres de pesar també han arribat des de l'ajuntament de la localitat, en un comunicat en què afegeixen que Alberto García serà enterrat aquest dimarts.

Notícies relacionades

"Alberto García era una persona estimada per tothom que el coneixia, un treballador infatigable i un excel·lent company i la seva pèrdua ens provoca un profund dolor", ha precisat.

Militant d'Izquierda Unida des del 1995 i regidor des d'aquell any fins al 1999, actualment era tinent d'alcalde de Socovos, a més de formar part del Consell Polític i de l'Executiva Provincial d'IU.