Mor un lladre al caure des de la teulada d'una nau industrial de Sentmenat

La policia ha trobat el seu cadàver a les quatre de la matinada, quan han saltat les alarmes de la propietat

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / BARCELONA

Un home de mitjana edat s'ha matat aquest dilluns de matinada al precipitar-se des de la teulada d'una nau industrial d'un polígon de Sentmenat (Vallès Occidental), segons ha pogut saber aquest diari.

La víctima s'havia enfilat fins al terrat de la fàbrica i havia aconseguit colar-se al seu interior fent forats a la teulada, aparentment, amb la intenció de robar en aquesta empresa. Però després d'introduir-s'hi, ha relliscat i ha caigut a terra des d'una altura d'uns 10 metres, aproximadament. Ha mort a causa de l'impacte.

Fonts de l'empresa han explicat a aquest diari que el sistema de vigilància del magatzem s'ha activat i que al lloc dels fets hi ha anat tant el vigilant com la policia local del municipi. A l'entrar a l'empresa per mirar de saber què passava, han trobat el cos de l'home. “No és la primera vegada que entren a robar-nos”, han remarcat.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han rebut l'avís cap a les quatre de la matinada i, segons les primeres investigacions, tot apunta que es tracta d'una mort accidental.

La víctima tenia una desena d'antecedents policials, la majoria per robatori. Era originari de Romania i havia sigut identificat en un centenar d'ocasions.