Mor un bomber en un incendi d'un edifici del segle XVIII d'Oviedo

La finca s'ha ensorrat parcialment per les flames

  / EFE / ALBERTO MORANTE

 
icoy33450574 gra374  oviedo  07 04 2016   rescate del c daver d160407182733

/

1
Es llegeix en minuts

El foc ha destruït aquest dijous un edifici històric protegit de tres plantes al centre d'Oviedo, datat del segle XVIII, que s'ha acabat enfonsant parcialment amb un bomber a dinsque ha mort. Un altre bomber està ferit i està sent atès en una UVI mòbil al mateix carrer. La finca està situada al número 58 del carrer d'Uría.

L'edifici s'ha ensorrat parcialment quan dos bombers treballaven a dins. L'enfonsament s'ha produït després de les 16.30 hores, quan els bombers ja havien aconseguit controlar el foc i estaven fent tasques de refrigeració.

El foc, que ha començat cap a les 12.00 hores, ha obligat a desplegar un ampli dispositiu d'extinció, al qual també s'han incorporat diverses dotacions dels Bombers del Servei d'Emergències del Principat d'Astúries (SEPA). El dens fum s'ha estès per tota la ciutat, amb cendra en suspensió.

Notícies relacionades

La intensa fumera ha obligat a desallotjar l'edifici, ocupat gairebé tot per oficines, així com el número 56 del mateix carrer i el 25 de Melquiades Álvarez, a la part del darrere de l'illa de cases.

Els agents inicialment estudien la hipòtesi que el foc s'hagi produït per un curtcircuit al segon pis.