Ernest Folch relleva Vehils en la direcció del diari 'Sport'

L'actual director editorial d'Ediciones B prendrà possessió del càrrec els pròxims dies gràcies a un acord del consell d'administració de Grup Zeta

icoy32801866 160215171119

icoy32801866 160215171119

1
Es llegeix en minuts

El consell d'administració de Grup Zeta ha acordat aquest dilluns el nomenament d'Ernest Folch com a nou director del diari esportiu 'Sport' en substitució de Joan Vehils. El relleu serà efectiu els pròxims dies. Folch és l'actual director editorial d'Ediciones B de Grup Zeta i compta amb una experimentada i prestigiosa trajectòria professional en l'àmbit de l'edició de llibres i en el periodístic. Escriu regularment a 'Sport' i a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, i participa en nombroses tertúlies i programes radiofònics i de televisió.

Notícies relacionades

Vehils és un altre periodista acreditat de Grup Zeta que feia vuit anys que dirigia 'Sport'. Persona vinculada sempre al món de l'esport, continuarà desenvolupant importants tasques com a nou director de comunicació i relacions institucionals de Grup Zeta a Catalunya.

'Sport' és un dels diaris emblemàtics del Grup Zeta i referència inequívoca del barcelonisme, tant a Espanya com al món. El seu repte és seguir sent un producte periodístic global, multisuport de qualitat i influència en l'univers esportiu.