EL PERIÓDICO és el diari d'informació general que més puja, un 2,4%

La capçalera del Grup Zeta té 513.000 lectors diaris, en un context amb una mitjana de baixada de l'1,2%

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO és el diari d'informació general que més ha augmentat la seva audiència, amb una pujada del 2,4%, en un context de caiguda de la resta de publicacions diàries, que baixen un 1,2%, segons demostren les dades de l'últim informe de l'Estudi General de Mitjans (EGM) corresponent a la tercera onada del 2015. Aquestes xifres reflecteixen una audiència de 513.000 lectors d'EL PERIÓDICO a tot Espanya. 

Les dades de la capçalera del Grup Zeta, amb 12.000 lectors més que l'anterior informe, contrasten amb les  caigudes d'altres diaris, com 'La Vanguardia', que experimenta un descens del 3,8% (perd 26.000 lectors), 'El País' (-3,4%) i 'El Mundo' (-2,6%).

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO se situa en el rànquing de premsa d'informació general de pagament en cinquè lloc, darrere d''El País', 'El Mundo', 'La Vanguardia' i 'La Voz de Galicia'.

Respecte als diaris esportius, l''Sport', també del Grup Zeta, manté la fidelitat dels seus lectors. En canvi, la resta de premsa esportiva també cau: 'Marca' (-0.3%),' As' (-3.4%) i 'Mundo Deportivo' (-2.7%).