OPERACIÓ SORTIDA

Moren tres menors en un accident de trànsit a Zamora

El turisme en què viatjaven ha col·lisionat amb un camió

Tres menors d’edat han mort al xocar el turisme en què viatjaven amb un camió. / EFE / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Tres menors portuguesos han mort aquest dissabte en un accident de trànsit registrat a la província de Zamora, al nord-oest d'Espanya, després de xocar un camió i el turisme en què viatjaven, segons han confirmat fonts oficials. L'accident ha tingut lloc cap a les 08.40 GMT a Cerezal de Aliste, una petita població de la província castellana de Zamora.

El camió implicat en el sinistre, carregat amb pneumàtics, s'ha incendiat arran de la col·lisió amb el turisme, de matrícula francesa, cosa que ha provocat que el foc s'estengués en una zona de pastures pròxima.

ENTRE 4 I 12 ANYS

Les víctimes són dos nens i una nena de 4, 8 i 12 anys. El conductor del turisme, un Opel Zafira, que ha resultat ferit, ha sigut traslladat a l'Hospital Virgen de la Concha de Zamora. El conductor del camió ha resultat il·lès, però es troba en estat de xoc davant la gravetat de l'accident.

La carretera en què s'ha produït el xoc comunica Espanya amb Portugal i és una ruta de pas utilitzada habitualment per emigrants portuguesos a França quan tornen al seu país d'origen.

Notícies relacionades

L'accident ha obligat a mobilitzar, entre altres mitjans, un helicòpter medicalitzat de Sacyl, dues ambulànciespersonal sanitariagents de Trànsit de la Guàrdia Civilbombers de Zamora i del parc comarcal de Sayago i personal de Servei d'Extinció d'Incendis de la Conselleria de Medi Ambient

El sinistre coincideix amb l'operació especial de trànsit posada en marxa a Espanya en l'inici de les vacances del mes d'agost, que generen milions de desplaçaments per carretera a tot el país.