Al segrià

Els bombers busquen un home que ha caigut al canal de Seròs a Torres de Segre

Un helicòpter, vuit dotacions terrestres i dues barques formen el dispositiu de recerca

1
Es llegeix en minuts

Els Bombers de la Generalitat busquen aquest dilluns a la tarda un home que ha caigut al canal de Seròs el terme municipal de Torres de Segre (Segrià). Un company seu ha avisat els bombers cap a un quart de quatre de la tarda que l'home s'ha precipitat mentre rentava roba. L'home no ha pogut sortir i l'ha arrossegat el corrent. No es descarta que s'hagi ofegat. En la investigació, que inclou tant el canal com el pantà d'Utxesa, on desemboca, hi participen bombers, Mossos i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

En concret, vuit dotacions terrestres, un helicòpter i dues barques dels Bombers de la Generalitat amb efectius de les unitats de muntanya i subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) actuen al lloc dels fets, a més de personal del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels bombers i d'un binomi del Grup Caní de Recerca (GCR). En el dispositiu també hi treballen tres patrulles dels Mossos i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A les set de la tarda els efectius seguien recorrent el canal de Seròs fins a les comportes del pantà d'Utxesa, que s'han tancat per facilitar les tasques d'investigació. 

Temes:

Bombers